فواید شنا برای زنان در دوران بارداری

فواید شنا برای زنان در دوران بارداری : آیا شنا برای زنان در دوران بارداری مفید است یا مضر؟ اگر پیش از بارداری شنا می ‌كردید، با احتیاط بیشتری می ‌توانید در دوران بارداری نیز، به آن ادامه دهید. ولی اگر در بارداری برای اولین بار تصمیم به شنا كردن گرفته‌اید، از سه ماهه دوم و آرام ‌آرام این كار را شروع كنید. ورزش های دوران حاملگی به سطح آمادگی بدنی قبلی، وضعیت پزشکی، در دسترس بودن وسایل تمرینی و علاقه شما بستگی دارد.

فواید شنا برای زنان در دوران بارداری

فواید شنای زنان در دوران حاملگی

فواید شنای زنان در دوران بارداری-به طور  کلی شنا كردن، جریان خون را بهبود می ‌بخشد، كشیدگی طبیعی و توان ماهیچه‌ها را افزایش می ‌دهد و استقامت عضلات را به همراه دارد. اما دلیل اصلی پیشنهاد شنای زنان به عنوان ورزش برای دوران حاملگی آن است كه در حین شنا، علی‌ رغم افزایش وزن دوران بارداری، احساس بی وزنی می‌ كنید و از طرف دیگر، می ‌توان گفت كه تقریبا احتمال صدمه و جراحت در این ورزش شنا وجود ندارد.

وقتی كه در حالت شناور در آب قرار دارید، احساس می ‌كنید كه هیچ اضافه وزنی ندارید. به‌ علاوه، شنای زنان در این دوران موجب می ‌شود كه عضلات شان نیز قدرت و وضعیت بهتری پیدا كنند.از طرف دیگر شنای زنان در دوران حاملگی به کنترل وزن و زایمان آسان کمک کرده و با کاهش وزن خانم حامله در آب، از صدمه به مفاصل زانوی او جلوگیری می ‌کند.

شنای زنان در سه ماهه اول بارداری

در صورتی كه توان بدنی شما اجازه می ‌دهد، یك روز در میان به مدت 20 دقیقه شنا كنید تا بهترین بهره را از این ورزش ببرید.در صورتی كه شنا، اولین فعالیت صبحگاهی شما باشد، می ‌تواند حالت تهوع صبحگاهی یا ویار را از بین ببرد و به شما در طول روز انرژی كافی بدهد.

شنای زنان در سه ماهه دوم بارداری

با پیشرفت دوران حاملگی، نیازی به متوقف كردن شنا نیست، زیرا این فعالیت ورزشی برای شما آسان است. آب در حین تمرین از مفاصل و رباط‌ های شما محافظت می‌ كند و از بروز آسیب ‌دیدگی یا گرم شدن بیش از حد بدن شما جلوگیری خواهد كرد.

شنای زنان در سه ماهه سوم بارداری

احتمالا شما نیازی به تغییر برنامه ورزشی خود نخواهید داشت. اما استفاده از مایوی مخصوص یا لباس شنای دوران حاملگی می ‌تواند. وضعیت بهتری را برای شما ایجاد كند.

در كلاس های ورزش سبك آبی كه در اطراف محل سكونت شما برگزار می شوند. و مربی لایقی دارند، شرکت کنید. از دستورالعمل‌های كلی برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد بدن، استفاده كنید.

موانع شنای زنان در دوران بارداری

در مواردی خاص باید از انجام ورزش اجتناب کرد و یا حتما با نظر پزشک اقدام به این کار کرد. این موارد عبارت‌اند از: احتمال سقط جنین که همراه با خون ‌ریزی در سه ماهه ی اول باشد، حاملگی ‌های چند قلویی. بیماری قلبی و ریوی شدید و احتمال زایمان زودرس که با کوتاه شدن طول دهانه رحم همراه است.

زنان غیرفعال می ‌توانند با اطمینان و به تدریج ورزش ایروبیک مانند پیاده‌ روی. دوچرخه‌ سواری و شنا را در طول بارداری آغاز کنند، اما از فعالیت‌هایی که در آن خم شدن، پریدن. دویدن و پیچیدن واحتمال آسیب وجود دارد، باید پرهیز شود.

منع مطلق انجام ورزش در حین حاملگی شامل موارد زیر است: خون ‌ریزی ‌های رحمی. مشکلات جنینی، بیماری های قلبی، سابقه سقط یا زایمان زودرس بیش از یک ‌بار. فشار خون حاملگی ، دیابت، بیماری کلیوی کنترل نشده و پارگی اخیر پرده‌ها.

فواید شنا برای زنان در دوران بارداری

احتیاط

ورزش را به آرامی‌ آغاز كنید، گرم كردن پیش از ورزش و خنك كردن پس از آن را فراموش نكنید. و بیش از حد به خود فشار نیاورید. فقط به یاد داشته باشید. شما می ‌خواهید سالم و سرحال بمانید، پس فعالیت ‌های شدید ورزشی را كنار بگذارید. و چند دور شنا در طول یا عرض استخر را برای پس از زایمان بگذارید. زیرا شما را بیش از حد خسته خواهد كرد.

نوعی از شنا را انتخاب كنید كه برا‌یتان راحت ‌تر باشد. تركیب متناوبی از شنای پروانه با شناور شدن بر سطح آب به پشت. در حالی كه با پا ضربات آرامی‌  به آب می ‌زنید. می ‌تواند تمرین مناسبی برای شنای زنان باردار در این دوران باشد. دقت كنید كه اگر در ناحیه مفصل شرمگاهی خود. (در جلوی لگن) احساس درد می ‌كنید. از شنای پروانه خودداری كنید.از شیرجه زدن در آب، رفتن به مکان‌های با ارتفاع زیاد و اکسیژن کم. شنا در آب بسیار گرم یا بسیار سرد و اسکی روی آب نیز خودداری کنید.

در صورت وجود هر یک از علایم زیر، ورزش را قطع کنید و با پزشک خود تماس بگیرید. تنگی نفس، سردرد، ضعف عضلانی، تهوع، خستگی، درد قفسه سینه، درد پشت. درد لگن، اشکال در راه رفتن، کاهش فعالیت جنین، انقباضات متوالی رحم، خون ریزی از واژن و ترشح مایع آمنیوتیک. +

  • سندرم تخمدان پلی کیستیک (ovarian) (PCOS)

سندرم تخمدان پلی کیستیک

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) سندرم تخمدان پلی کیستیک (ovarian) (PCOS) یک اختلال هورمونی شایع است که تنها در ایالات متحده بیش از 5 میلیون زن را تحت تأثیر قرار می دهد. در سندرم تخمدان [...]

  • بهترین غذاها برای داشتن سینه های سالم

بهترین غذاها برای داشتن سینه های سالم

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

بهترین غذاها برای داشتن سینه های سالم بروکلی و سبزیجات بهترین غذاها برای داشتن سینه های سالم: سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم سرشار از ویتامین های A و C [...]

  • راهنمای کامل پیدا کردن نقطه جی در زنان

نقطه جی در زنان

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

نقطه جی در زنان نقطه جی تحقیقات اصلی در خصوص آناتومی/فیزیولوژی نقطه جی (ٰG-Spot) در دستگاه تناسلی زنانه؛ وجود آناتومیکی نقطه جی هنوز ثابت نشده است. G-Spot Anatomy [...]

  • رابطه جنسی

علت درد هنگام نزديكی

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

علت درد هنگام نزديكی علت درد هنگام نزديكی: زنان ممکن است در حین رابطه جنسی (دیسپارونی dyspareunia) هنگام تلاش برای دخول، یا در حین و یا بعد از مقاربت دچار درد شوند. درد در [...]

  • تمرینات کگل

تمرینات کگل

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

تمرینات کگل  تمرینات کگل می تواند به تقویت عضلات زیر رحم، مثانه و روده (روده بزرگ) کمک کند. آنها می توانند به مردان و زنانی که مشکلات نشت ادرار یا کنترل روده دارند کمک [...]

  • زایمان طبیعی

زایمان

دسامبر 22nd, 2021|0 Comments

زایمان مادر شدن تان را تبریک می گوییم. واژه نامه زایمان: انقباضات، دردهای زایمان، دردهای ناگهانی زایمان →√ فاصله انقباض ها →√ مایع آمنيوتيک، آب →√ پاره شدن کیسه آب [...]